Okulda Yaşam

Eğitim sadece sınıflarda ve sıralarda gerçekleşmez. Hayatı bir bütün olarak ele almak, kim olduğumuzu keşfetmek ve yeni beceriler kazanabilmek için sosyal olmaya, yaşamı farklı yönleriyle ele almamız gerekir.

Öğrenci Kulüpleri Öğrenci Kulüpleri

İlgi alanlarımız, hobilerimiz ve sorduğumuz sorular bizleri biz yapan özel detaylardır. Teknoloji, bilim, sanat veya sosyal farkındalık odağında kurulan öğrenci kulüplerine verdiğimiz destekle öğrencilerimizin kendilerini keşfetmesini destekliyoruz.

Derslerle ve sınavlarla dolu bir hayat bizi bir noktaya kadar başarıya götürebilir. Sosyal becerilerimiz ise hayatımızın her anında bize hiç ummadığımız destekler sağlar. Özel Pancar Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde öğrencilerimizin kişisel gelişimlerini desteklemek, sosyal yaşamdaki becerilerini geliştirmek ve geleceklerini kurgulamak için ihtiyaç duydukları desteği vermek adına öğrenci kulüplerinin gerçek anlamlarıyla işlemesini sağlıyoruz.

Spor Spor

Ülkemizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sözlerinin yol göstericiliğinde eğitim hayatına okulumuzda devam eden tüm öğrencilerimizin ilgi duydukları sporlarda kendilerini geliştirebilmeleri ve istedikleri zaman sportif aktivitelere katılabilmeleri için gerekli tesisleri ve imkânları sağlıyoruz.

Yemek Yemek

Sağlıklı beslenme her bireyin bedensel ve zihinsel gelişimi açısından büyük önem taşıyor. Çocuklarımızın günlük kalori ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hazırlanan sağlıklı menülerimiz ile onların gelişimlerini destekliyoruz.

Pancar O.S.B Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Servis

Ulaşım ve Servis Ulaşım & Servis

İzmir’in her noktasından tüm öğrencilerimizin kampüsümüze konforlu ulaşım imkânı.

Torbalı Pancar Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan kampüsümüz, geleceklerini Özel Pancar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde şekillendirmek isteyen tüm öğrencilerimiz için konforlu ve kolay ulaşım imkânları sunuyoruz.

Okulda Yaşam