Neden Ücretsiz?

İzmir Pancar O.S.B. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Eğitim Ücretsizdir.

28450 sayılı Resmi Gazete’de 23.10.2012 tarihinde yayınlanan Millî Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik kapsamında öğrencilerimizden ortaöğretimin son 4 yılına karşılık gelen lise eğitimlerinden ücret alınmamaktadır. Çocuklarımızın gelecekleri için en doğru kararı verirken onlara sunabileceğimiz tüm desteği vermek için bu süreçte her zaman en iyi eğitimi almaları için çalışıyoruz.

Organize sanayi bölgesinde bulunan okulumuz kalifiye, kendini geliştirmiş, güncel teknolojiyi takip eden ve alanında her zaman ilerlemek için araştıran bireyler yetiştirmek amacıyla kurulmuştur. Yönetmelik değişikliği ile birlikte kurumumuzun sunduğu eğitime ilişkin ücretler devlet tarafından karşılanmaktadır. Okulumuzdaki tüm öğrencilerimize staj ve istihdam imkanlarını eşit bir şekilde sunarken aynı zamanda kariyer planlamalarında da yardımcı oluyoruz.