Kurucu Temsilcimiz

Önder Bulut

Özel Pancar O.S.B. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yönetim Kurulu Başkanı

Çocuklarımız, hayallerimiz ve geleceğimiz… Dünyaya dair tüm kaygılardan kurtulabilmek çocuklarımızın kaliteli, bilimsel, sorgulamaya ve deneyime açık eğitim almasını sağlamak bizlerin görevi.

Hayat hepimiz için bir yolculuktur. Bu yolculuğa çıktığımız andan itibaren sürekli olarak bizi istediğimiz hedefe ulaştıracak haritalar, yol işaretleri ve levhalar ararız. Kendi yolumuzu bulmak için ısrar ettiğimiz zamanlarda bile mutlaka bize yol gösterecek bir ışık olur etrafımızda. Bizler de Özel Pancar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak çocuklarımıza yol gösteren ışık kaynağı olmak için onlarla birlikte yolda olmak ve ilerleyebilmek adına çok çalışıyoruz.

Gelişimin, öğrenmenin ve hayal etmenin her zaman insan hayatının en değerli unsurları olduğunu hiç unutmadan; çocuklarımızın geleceğimiz için öneminin farkında olarak çıktığımız bu yolda onlara en iyiyi sunmanın peşinde ilerlerken onların da bize ışık olmasının verdiği inanç ile hareket ediyoruz.

Okulumuz bünyesinde bulunan Uçak Bakım, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri, Yenilenebilir Enerji ve Makine Teknolojisi bölümleri geleceğe bakarken hayallerimizin ötesinde gelişmelerin mümkün olduğunu gösteren eğitim programları ile çocuklarımıza hayallerinin peşinden gitme fırsatı sunuyor. Robotik cerrahi, yapay zeka, insansız araçlar, giyilebilir iskelet sistemleri gibi yenilikçi teknolojiler dünyayı şekillendirirken bizler de bu teknolojilere yön verecek gençler yetiştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Değerli velilerimiz, çocuklarımızın geleceği için atabileceğimiz adımların ve onlar için yapabileceklerimizin sınırının olmadığını sizlerle birlikte deneyimliyoruz.

Değerli öğrencilerimiz, sizlerin geleceği şekillendirecek adımlarınızda yanında olmanın gururunu yaşıyor ve her zaman size ışık olmak için bir adım ilerde durma zorunluluğumuzun farkında olarak her an gelişime açık bir eğitim programı sunmak için çalışıyoruz.

Birlikte kuracağımız gelecekte birbirimize her zaman destek olmak dileğiyle.

Kurucu Temsilcimiz